Skip to main content

Kauttamme saat aurinkovoimalat sekä sähköautojen latausasemat asennettuna niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Tarjoamme kaikki ratkaisut avaimet käteen -periaatteella järjestelmien optimaalisesta mitoituksesta lupa-asioiden hoitoon ja asennukseen sekä varjostavien puiden poistoon. Et joudu siis pyytämään erikseen tarjouksia esimerkiksi sähköasennuksiin, maankaivuuseen tai laitteisiin liittyen. Saat kaiken helposti kauttamme saman katon alta. 

Kauttamme saat laadukkaimmat merkit. Hinta määräytyy kohteen ja tilattavan laitteiston mukaan. Kysy tarjousta ja toimitusaika-arviota haluamastasi laitteistosta 

Kauttamme saat: 

  • Aurinkovoimalajärjestelmät avaimet käteen -periaatteella 
  • Sähköautojen latausasemat avaimet käteen -periaatteella 
  • Tarvittavat sähkötyöt 
  • Tarvittavat maanrakennustyöt 
  • Tarvittavat puiden poistot työn yhteydessä 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys hankkiessasi aurinkopaneelit omakotitaloon 
Yksityishenkilöt voivat hakea 40 % kotitalousvähennystä hankkiessaan aurinkopaneelit omakotitaloon. Vähennys lasketaan työkuluista eli järjestelmän asennuksen kustannuksista. Kotitalousvähennystä voi saada enintään 2250 € vuodessa ja se on henkilökohtainen.  
Lisätietoja kotitalousvähennyksestä https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/ 
Tukea sähköautojen latauspisteen rakentamiseen? 
Valtio tukee vuoden 2022 aikana Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) kautta sähköautojen latauspisteiden hankintaa työpaikoille. Yrityksen mahdollista saada pääasiallisesti henkilökuntansa käytössä olevaan latausasemaan tukea 750 € / latausasema, enimmillään kymmenelle latausasemalle vuodessa. 
Lisätietoja ARA:n tuesta yrityksille https://www.ara.fi/fi-FI/Lainat_ja_avustukset/Tyopaikkojen_latauspisteavustus 
Taloyhtiöt voivat vuonna 2022 hakea ARA:n tukena 35 % hankintahinnasta, maksimissaan 90 000 euron investointiin.  
Lisätietoja ARA:n tuesta taloyhtiöille https://www.ara.fi/fi-FI/Lainat_ja_avustukset/Energiaavustus/Taloyhtiot